Odeća
za lutke

Svet igre potpuno je magičan uz odeću iz bajke!

O KOMPANIJI

Romiti d.o.o je prva firma u regionu specijalizovana za prozivodnju garderobe za lutke tipa Barbie i sličnih visine 28-31cm

Reč je o globalnom, svetskom trendu koji konačno dolazi na naše prostore. Kao ženske preduzetnice odlučile smo da deci sa ovih prostora pružimo iste mogućnosti jer reakcije najmladjih iz različitih delova sveta dokazuju popularnost ove vrste igre i zabave.

U SVETU IGRE…

Igra je sastavni deo dečijeg sveta. Jedna od njegovih najlepših ali i najvažnijih strana. Zahvaljujući igri detinjstvo je to što jeste – neuporedivo sa bilo kojim drugim životnim dobom. Igra je izvor radosti, zabavlja i oplemenjuje. Važnost igre obuhvata nekoliko aspekata. Na prvom mestu je socijalizacija – kontakt deteta sa okruženjem, uključivanje u grupu, uspostavljanje vršnjačkih odnosa. Kroz igru deca se uče drugarstvu i zajedničkom radu. Kroz igru, deca stiču prijatelje. Takodje, kroz igru najmladji razvijaju fokus i pažnju, razvijaju mastu. Brojnikreativci širom sveta neprestano osmišljavaju igre koje će distancirati decu od digitalnog sveta i boravka na telefonima i računarima. Razvijaju se igre koje će uneti balans uzmedju analignog i digitalnog u dečjem svetu. Odeća za lutke je upravo jedna od njih. Reč je o kreativnosti bez posredovanja. Bez računara ili telefona

Čudo o kom sve princeze sanjaju - kreirajte svoju modnu bajku uz Feya odeću za lutke.

Snovi se ne ostvaruju
zahvaljujući magiji, već znoju,
odlučnosti i napornom radu.

POŠTOVANJE ZAKONSKE REGULATIVE

S obzirom da odeća za lutke spada u kategoriju igračaka za decu najvažnije je da su naši proizvodi usaglašeni sa relevantnim zahtevima važećih propisa koji uređuju oblast bezbednosti igračaka. Prvenstveno s Pravilnikom o bezbednosti igračaka.

U skladu s tim posedujemo sve neophodne sertifikate kojim to potvrđujemo, s tim da bi smo akcenat stavili na usaglašenost sa srpskim standardom SRPS EN71-3 2018 kojim se potvrđuje da su naši proizvodi napravljeni od materijala koji u sebi nemaju teške metale i druge štetne supstance u koncentracijama opasnim za decu koji bi na bilo koji način mogli da ugroze bezbednost i zdravlje deteta

KVALITET MATERIJALA

Odeća za lutke izradjena je od najfinijih i najkvalitetnijih materijala.

Trudili smo se prilikom izbora istih da velika većina materijala bude sasvim prirodna. Napominjemo da materijale kupujemo od renomiranih, velikih uvoznika koji pažljivo biraju svoju robu i poseduju sve neophodne izveštaje o ispitivanju istih, uradjene u akreditovanim nadležnim laboratorijama.

OPREMA POSLEDNJE GENERACIJE

Naša kompanija poseduje veći broj novih industrijskih mašina poslednje generacije – šteperice, endlerice i ostale mašine najkvalitetnijeg i najskupljeg brenda JUKI.

Proces rada koji je zbog veličine proizvoda jako kompleksan uspeli smo, zahvaljujući kvalitetnoj opremi, da podignemo na zavidan nivo. Samim tim je naša digitalizovana oprema dodatna garancija da smo sposobni da ispoštujemo dogovorene rokove.

PAKOVANJE I DISTRIBUCIJA

Odeća za lutke pakovana je u jedinstvene pakete od 5 modela.

Odeća za lutke pakovana je u jedinstvene pakete od 5 modela. Trudili smo se da dizajnom odeće za lutke već i pakovanja ne samo privučemo već i iznenadimo, razveselimo i obradujemo našu decu. Tako smo i birali boje pakovanja – lila, roze, žuta, plava i zelena sa obiljem fotografija naših proizvoda na zadnjoj strani.

Napominjemo da sadržaj, dizajn i boje se mogu razlikovati od onih na pakovanju. Isto tako napominjemo i upozoravamo da naši proizvodi zbog sitnih detalja i mogućnosti gušenja nisu namenjeni za uzrast dece mladje od 3 godine. Sve je to propisno navedeno na ambalaži. U ponudi je uvek mnogo varijacija što najmlađima ostavlja mogućnost da kupujući biraju kombinacije u odnosu na ono što već imaju. Ovo je idealan poklon za devojčice različitih uzrasta. Na taj način one mogu kreirati ceo garderober za svoju omiljenu igračku i beskrajno uživati u igri. Omiljena igračka dobija svoj stil, način života, navike, ukus. A o svemu tome odlučuje dete koje se njome igra.