Uslovi korišćenja

Ko smo mi

Pun naziv pravnog subjekta
ROMITI d.o.o

Adresa:
Dvadesetsedmog Marta 34
Beograd

Delatnost i šifra delatnosti
3240 – Proizvodnja igara i igračaka

Matični broj:
21671223

Poreski broj:
112422851

 

Web adresa:
www.feya.rs

Contact Phone:
065 412 1204

Contact E-mail:
office@feya.rs

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

ROMITI d.o.o može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Politika privatnosti

U ime ROMITI d.o.o obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ROMITI d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Dostava robe i eventualna ograničenja

Za kupce iz Republike Srbije
Dostavljamo na kućnu adresu za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom Post Express.

Cena dostave: 300 RSD

Dostava porudžbina naplaćivaće se prema važećem cenovniku Post Express kurirske službe, koji se zajedno sa uslovima može pogledati na sledećem linku http: https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=peSrb

Dostava robe je od 1-5 radnih dana.

Za kupce u inostranstvu
Sve inostrane pošiljke se šalju POST EXPRESS službom. 

Cenovnik: 

I Zona

Slovenija, Hrvatska, BiH (Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine), Crna Gora i Severna Makedonija
osnovna cena 1.200,00 RSD
za svaki kg ili deo od kg naplaćuje se dodatnih 250,00 RSD

II Zona

EVROPA  I
Albanija, Austrija, Belorusija, Bugarska, Kipar, Nemačka, Češka Republika, Grčka, Italija, Irska, Holandija, Španija, Švajcarska, Andora, Grenland, Gibraltar, Luksemburg, Malta, Rumunija, Slovačka, Turska, Vatikan, Gruzija, Estonija, Letonija, Moldavija, Jermenija, Azerbejdžan, Monako,San Marino, Lihtenštajn
osnovna cena 1.600,00 RSD
za svaki kg ili deo od kg naplaćuje se dodatnih 350,00 RSD

III Zona

EVROPA II
Danska, Finska, Francuska, Belgija, Norveška ,Poljska, Portugalija, Švedska, Velika, Britanija, Island, Mađarska
Rusija, Litvanija, Ukrajina, Uzbekistan
osnovna cenaosnovna cena 1.700,00 RSD
za svaki kg ili deo od kg naplaćuje se dodatnih 350,00 RSD

IV Zona

Zemlje Afrike, Azije i Amerike
osnovna cena 1.700,00 RSD
za svaki kg ili deo od kg naplaćuje se dodatnih 600,00 RSD

V Zona

Australija, Novi Zeland i Okeanija
osnovna cena 1.750,00 RSD
za svaki kg ili deo od kg naplaćuje se dodatnih 1.000,00 RSD

Očekivano vreme isporuke za svaku zemlju možete proveriti ovde https:https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=paketIno&vrUsl=pex

Politika reklamacija

Pravo na otkazivanje
Poštovani kupci, želimo da vas obavestimo da prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina putem naše web stranice za prodaju www.feya.rs podržava prodaju na daljinu.

Zakonom o prodaji na daljinu utvrđeno je pravo kupca koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje kupuje proizvod radi zadovoljenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti) da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Prilikom otkazivanja, kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

U slučaju raskida ugovora, potrošač ima pravo na povrat novca ili zamenu za drugi proizvod. Cena se vraća kupcu po prijemu proizvoda i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Kupac je dužan da vrati proizvod bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana slanja obrasca za odustajanje. Po isteku 14 dana od dana preuzimanja, proizvod se više ne može vratiti.

Pri vraćanju robe obavezno je vraćanje u ispravnom i neiskorišćenom stanju i u originalnoj neoštećenoj ambalaži, uz račun-otpremnicu koji je kupac prethodno dobio uz narudžbinu.

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac je odgovoran za kvtećenje proizvoda usled nepravilnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je jedini odgovoran za smanjenu vrednost proizvoda koja nastaje rukovanjem robom na način koji nije adekvatan, odnosno premašuje ono što je neophodno za utvrđivanje njegove prirode, karakteristika i funkcionalnosti. Ako se utvrdi da je za oštećenje proizvoda kriv kupac, povraćaj novca biće oduzet i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Trgovac je dužan da potrošaču odmah vrati iznos koji je potrošač platio po ugovoru, najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustajanju i nakon prijema proizvoda.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ROMITI d.o.o je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji  ROMITI d.o.o povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. ROMITI d.o.o će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. ROMITI d.o.o nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja vršiće se u srpskoj valuti – dinaru (RSD). Iznos koji će biti naplaćen sa Vaše kreditne kartice dobija se konverzijom cene iz dinara u evre prema trenutnom kursu srpske nacionalne banke. Prilikom naplate preko Vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursnoj listi asocijacija kreditnih kartica. Kao rezultat te konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na prvobitnu cenu navedenu na našem sajtu.